• 7125
    bir kisminin kendisini biraz "ezik" gordugu, bir kisminin da "elin yumrugunu yemeyen kendininkini balyoz sanarmis" misali cok iddiali gorunen, fakat mutedil ve mantikli olanlarin da cogunlukta oldugu grubumuzdur.

    bir kismina cok kiziyorum. 2 haftalik puan durumuna gore "bu sene de sampiyon olmayiverelim nolcak" diyenler, hocaya "gitsin" diyebilenler, oyunculari itin mabadina sokanlar hatta hocayi bile...
    fikirlere saygim sonsuz ama bugun de "biz psg deplasmaninda ezilmesek bari" ya da "a.calik vs mbappe" tarzi yorumlar hos degil. cok iddiali olmak da keza hos degil ama ezik degiliz biz. son yillarda avrupada dise dokunur basarimiz da yok.

    oynanan futbol konusunda 2 senedir tatmin olmuyoruz. gecen sene cikabilecek en iyi grupta stopersizligi ve forvetsizligi bahane ederek cikamadik. bu sene de iyi baslamadik ve hala ligi domine edecek bir futbol oynamiyoruz. ama hincal misali "hoca gitsin" demek, hatta hakaret etmek kabul edilemez.

    r.madrid-psg ve brugge'lu grupta ise kimimiz kendimize hedef olarak liderligi koyuyor, kimimiz kendini brugge'un altinda goruyor. boyle dusunen arkadaslarin fikrine saygi duyuyorum ama rica ediyorum biraz daha mutedil ve genis dusunun. yani bazilari 16 yasinda izlenimi yaratiyor. bunu hakaret amacli soylemiyorum ama bu kadar asip kesme, kestirip atma ya da avrupayi fethetme heveslisi olmayin lutfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın