• 377
    transfer doneminin son gunleri yaklasirken falcao sonunda benim de ruyalarima musallat oldu.

    ruya turk telekom arena'da basliyor. falcao gelmis, imza toreni icin bekliyor yedek kulubesinde. yaninda fatih hoca menajeri bir de ben, getir-goturcu:). neyse pasamiz* stadi gezmek istiyor, ben bunu alip localarin oldugu kisma cikiyorum. ama slim-fit gomleginden bana biraz kilolu gozukuyor, hafif bir gobek var gibi sanki. ruyanin geri kalan kisminda bu isi (gobek var mi yok mu) cozmek icin falcao'nun pesinden ayrilmiyorum.

    neyse falcao stadin icindeki bara* oturup bir icki soyluyor kendine, o an hafif diye gordugum gobegin baya sneijder gobegi oldugunu fark ediyorum ve dunyam basima yikiliyor. daha imzalar atilmamis ama. hemen kosa kosa fatih hoca'nin yanina gidiyorum. diyorum hocam iki hafta once abdurrahim albayrak'la cikan fotografinda bu adam fitti ama iki haftada gotu gobegi salmis, bunu almayalim. hoca da nasil olur falan fisman derken ikna oluyor ve o anda falcao transferinden vazgeciyoruz hocamla*.

    ruyanin bu kismi bu kadar. bu arada arka planda turk telekom arena'nin zeminiyle ilgili de kisimlar var ama o detaylara girmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın