resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 882
    daha önceki alper potuk, stoch ve benzeri transfer yarışlarıyla alakası yok. hasan kartal resmen vermedi adamı. kendi maddi çıkarını da düşünmedi. ilk defa ülkede böyle bir süreç yaşandı. adam resmen bizi istedi, bizim teklifimiz daha iyiydi, kadro dışı kalıp körelmekten ve sorumluluğunun büyümesinden korktu mecbur fenere gitti. bir de utanmadan hava atıyorlar.

    bu seneye damga vuracak oyunculardan. çok iyi oyuncu; genç, boylu poslu, kuvvetli, koşuyor boğuşuyor yoruyor, hava hakimiyeti iyi, skorer, tekniği fena değil solak, seneye yerli statüsünde oynayabilir, yurt dışına satılabilir daha ne olsun. elmander’in daha bitirici hali resmen. rize’de belliydi zaten oynadığı oyundan, klasik anadolu saman alevi topçularından değildi.

    büyük ihtimal çokça fenere hayrı dokunacak ve başlığı hortlayacak. yazın olan süreci görüp gereksiz yere adamı gömmeye gerek yok. rize’de yatan aslan edebiyatıyla da bizim taraftar grubumuz herkese malzeme verdi. oyuncu daha şimdiden küçümsenmeye başlamış, adamın hakkını vermeyerek ancak yöneticisinden taraftarına spor yorumcusuna cümle fenerli komplekslilerin ekmeğine yağ süreriz.

    ülkedeki galatasaray düşmanlığı yüzünden benim içimde ukte kalacak futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın