resim
Miroslav Stoch
Takım:Motorlet Prag
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.67
Uyruk:Slovakya
  • 915
    türk futbol medyasına "şampiyonlar liginde oynamak için fenerbahçe'yi seçtim" beyanatı verdiği günden beri her sene inatla şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak bir takıma transfer olup yine aynı inatla eleme turlarında elenen sarı kafa.

    adam galatasaray değil fenerbahçe'ye imza atıp üstüne o cümleyi söyledikten bir ay kadar sonra young boys engeline takıldılar. o sezonu şampiyon tamamlayınca tam oldu bu iş derken 3 temmuz süreci patlayınca federasyon tarafından gönderilmediler. bir sonraki sezon spartak moskova hevesini kursağında bıraktı bu arkadaşın. ertesi sene fenerbahçe'ye eleme turunda arsenal çıkınca apar topar paok'a kiralık olarak geçti, orda da schalke son 20 dakikada attığı 2 golle eleyerek vuslatı başka bir bahara bıraktı.

    ertesi sezon kiralık sözleşmesi bitince fenerbahçe sözleşmesini yenilemedi. birleşik arap emirlikleri'nden al ain takımına gitti, ertesi sene bursaspor forması ile lige döndü. 2017-2018 sezonuna slavia prag ile başladı. üçüncü eleme turunda dişli rakip bate borisov'u deplasman golüyle eleyince "aha bu sefer oluyor galiba" diye düşünmüştü muhtemelen. playoff turunda karşılarına kıbrıs'tan apoel çıktı. ilk maçta deplasman'da yedikleri iki golü çıkaramayınca takımı, yine devler ligine televizyondan baktı. geçen yaz yine slavia prag forması ile yine eleme turundaydı. bu sefer karşılarına dinamo kiev çıktı. ilk maçta 1-1'lik beraberlikle az da olsa bir umut kırıntısıyla gittikleri deplasmanda maçın başında ve sonunda yedikleri 2 golle turu bıraktılar.

    ve bu sezon başı yeni umutlar diyerek daha önce kiralık forma giydiği paok'a geçti. şampiyonlar ligi üçüncü eleme turunda karşılarına geçen sezonun yarı finalisti ajax çıktı. ilk maçı sahalarında 2-2 bitirip ikinci maçın da 85. dakikasına kadar 2-1 mağlubiyetle en azından uzatma için saldırıyorlardı ki dusan tadic'in 85. dakikada penaltı golüyle tur ellerinden kayıp gitti. 90+3'te gelip farkı bire indiren gol ve gol sonrası oynanan 1 dakikalık bölümdeki aslında olmayan umut ise işin kaymağı olarak hikayedeki yerini aldı..

    seneye yine denersin booğlum....

    (bkz: hahahahahahahahahahahahahaha)
App Store'dan indirin Google Play'den alın