resim
Bülent Yıldırım
Görev:Eski Hakem
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 603
    zamanında çok sayıda aleyhimize karar vermiş, "zaten takım o zaman çok formda değil, hakem iyi değildi de galatasaray ne oynadı?" yandaş basın bakış açısından faydalanmış eski hakem.
    burada ders çıkarılması gereken takımı her platformda sonuna kadar en yüksek seviyede desteklememiz gerektiğidir. aksi halde sinsi algı yöneticileri televizyonda,internet yayınında, sosyal medyada, gazetede iç meselelerimizi alevlendire alevlendire bizi zayıflatacak peşi sıra her olumsuzluk logaritmik artışla birbirini izleyecek ve zaten taraftarının cephe aldığı takımı vurmak kolaylaşacak. aleyhmize bir sürü kararlar verilecek ve biz zaten takım olarak kötüyüz, fernando gitti, falcao resim çekti gelmedi, diagne iş yapmıyor, takım neresinden tutsan elimizde kalıyor moduna girersek, hemen yeni nesil bülent yıldırımlarla vurulacağız.
    o yüzden diagne'yi satamadık mı? sorun yok en iyi forvet odur ve adamı seferber olup destekleyeceğiz. falcao mali krize sebep mi olacak, gelmesin biz başka çözümlere yöneliriz. mağlup oluruz berabere kalırız ama formsuz da temposuz da olsa bu takımı kafes dövüşü kuralları gibi yönetilse dahi bu ligde yarışta tutmak için kenetlenmek durumundayız.
    ilginç şekilde bütün rakiplerimizin muhabirleri, onlara yakın yorumcular bizi konuşuyor. bir gariplik var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın