• 699
    son 3 günü kalmıştır. 29/30/31 ağustos'ta beklentimiz 1 forvet ve mümkünse 1 tane de yedek forvet. gerisi sürpriz olur. bakalım neler olacak?

    yalnız gerçekten 3 transfer sezonudur takımın son günde 2'şer forvet alması yönetime haklı bir tepki doğuruyor. her ne kadar hem ara transfer döneminde** ve mevcut transfer döneminde**** tatmin edici transferler yapılmış olsa da ne yazık ki 3 transfer dönemidir yaşanan forvet transferi krizi, yönetimin taraftar nezdinde kredisi epey düşürdü.

    elbette taraftar haksız değil. ama haklı da değil. zira dediğim gibi, çok iyi transferler de yapıldı. kefeye koyduğunuzda iyi transferlerin daha baskın olduğunu söylemek bana göre adil olacaktır. ancak şu forvet işinin bir an önce bitirilmesi lazım. falcao transferi pek çok kişinin gazını alacaktır. ancak diagne satılırsa 1 forvet ihtiyacımız daha olacak.

    bana göre sezon başında diagne, belhanda, fernando ve mariano satılarak yaratılan bütçe ile 3 orta saha, 2 forvet ve 1 tane bek alınmalıydı. aslında fernando'yu sattık ve 2 tane çok iyi orta saha aldık. ancak bu saatten sonra özellikle belhanda'yı satmak çok büyük bir risk olacaktır. zira yerine daha iyisini koymamız oldukça zor. bu nedenle imkan varsa 3 gün içinde diagne ve mariano ile yollar ayrılmalıdır. 2 forvet ve 1 tane de sol bek ile kadromuz güçlendirilmelidir. sağ bekte linnes - şener ikilisine güvenmemiz gerekiyor. risk almadan takımın yaş ortalamasını düşüremeyiz.

    ekleme:

    herkes istemiş de istemiş. ama an itibariyle bonservis olarak eksideyiz. hocanın dediği gibi 2,5 milyon € değil sanırım eksi bakiyemiz yalnız. 7,4 milyon € harcamışız, 5,89 milyon €'da gelir elde etmişiz. aradaki fark 1,42 milyon € olarak görünüyor.

    gider:

    luyindama - 5 milyon €
    seri - 1,5 milyon €
    emre mor - 600 bin €
    ozornwafor - 300 bin €

    gelir:

    fernando - 4,5 milyon €
    mitroglou - 1,25 milyon €
    ozornwafor - 200 bin €
App Store'dan indirin Google Play'den alın