• 85
    biraz sıkıntılı oyun, biraz bireysel hatalar ve şanssızlık derken ilk 2 maçta 1 puan aldık. tabii başlangıcı böyle hayal etmiyorduk ancak olan oldu artık. falcao konusunun da net şekilde konsantrasyonumuzu etkilediğini düşünüyorum.

    benim anlamadığım şey taraftarımızın bir kısmında oluşan gereksiz karamsarlık. eleştiri hep olabilir ancak daha 2. haftadan öldük, bittik havası nedir onu çözemedim. arkadaşlar bu takım mart ayında zirvenin 8 puan gerisinde kaldı, 33. hafta şampiyonluğunu ilan etti. şu an ağustos ayındayız. daha futbol sezonu doğru düzgün başlamadı bile. (gbkz: nedir bu haliniz?)

    şu an kısa vadeli en iyi senaryo bizim bu hafta kayseri'yi yenmemiz ve trabzon'un fenerbahçe'den puan alması. fenerbahçe'nin olayı benim için önemli değil şu an ancak oluşan 5 puanlık fark biraz moral bozduğu için diyorum. sonra zaten milli ara, kasımpaşa ve malatyaspor derken fenerbahçe'yi ağırlayacağız. fenerbahçe maçına 3/3 ile gidersek o maçta liderliği bile alabiliriz ki akıllara hemen 11/12 sezonu ve fenerbahçe maçı ile başlayan süreç geliyor.

    yani sakin olmak lazım. fatih terim bizde, en iyi kadro bizde. bu takım bu yıl da şampiyon olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın