resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 2572
    2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde aniden, daha önce hiç anılmamışken ve hatta ilk anda çoğunluk "ne alaka ya" tepsiki vermişken gündeme gelen ve entry tarihi itibarı ile neredeyse 40 gündür adıyla uyanıp adıyla tekrar uykuya daldığımız forvet.

    bir anda ortaya atılması, başarısız olduğu halde sürekli son nokta yerine virgül koyulması ve sonunda taraftarın iradesi dahil sürecin komple bir ta$ak malzemesi haline gelmesi yönetimsel bir başarısızlıktır.

    falcao'ya transfer teklifi yapılabilir, falcao bu teklifi reddedebilir. ya da kulübü reddedebilir. bunlar problem değil. önemli olan kulübün ve yöneticilerimizin üç beş günlük prim uğruna bu süreci uzatıp durmaları. eğer falcao ismini yönetim taraftarın gazını almak için ortaya attıysa ayrı, "derin galatasaray" cephesi sırf yönetimin nur topu gibi bir krizi daha olsun diye haberleri şişirmişse ayrı bir şekilde ele alınmalıdır.

    ancak hangisi olursa olsun, sürecin yönetimi ve halkla ilişkiler kısmında fena çuvallamıştır yönetim. teklifimizi yaptık ama olmadı diyerek 3 günde kapanabilecek bir konunun türlü türlü ruh hastası spekülatörlerin yönlendirmeleriye birlikte 40 günlük bir komediye dönmesine hiç gerek yoktu...

    taraftarın yaşadığı hayal kırıklığı bir kenara, elde var olan forvete dair bir kırıntı da olsa var olan destek de bu süreçte silinip gitmiş oldu.

    gerçekten büyük iş...
App Store'dan indirin Google Play'den alın