• 269
    25 ağustos 2019 çaykur rizespor sivasspor maçında yeni transferi moestafa el kabirin fibula kemiği kırılan kulüptür.

    maç öncesinde kutsal güçler maça gitmemesi için elinden geleni yapmış gibiydi ama hiçbir şey engel olamadı ve gitti. ve de el kabir'in fibula kemiği kırıldı. gidemeseydi kırılmayacaktı belki de. el kabir'e geçmiş olsun.

    el kabir'in bu başına gelenin çaykur rizespor'un günahları yüzünden olduğuna inanıyorum.
    11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçında emre akbabanın ayağı kırıldığında bunun üzerinden algı kasmaya kalkmışlardı. bu kırığı sıradanlaştırmışlardı.

    el kabir kimin yerine getirildi? vedat muriqi yerine. vedat muriqi'in baskı ve hile ile ve de malum sponsorluk sözüyle kağıda uygun ama etik olmayan yollarla satılması el kabir ile cezalandırılmış gibi anladım ben son olanlardan. kader el kabir'e o gün gitmemesi gerektiğini engellemeye çalışarak anlatmak istemiş ama el kabir dinlememiş. çaykur rizespor'un 2019-2020 sezonunun sahasındaki ilk maçta emre akbabanın ayak kırıklığının benzeri vedat yerine getirdikleri oyuncunun başına geldi.

    el kabir çaykur rizespor'un günahlarının kurbanı olmuş gibi görünüyor. neyse ki emre akbaba kadar değil kırığı. daha çabuk dönecek sahalara.

    ilahi adalet mi dersiniz yoksa galatasarayla uğraşanan çocuğu olmaz mı bilemem. olan el kabir'e oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın