• 13069
    moderatörlerin çok acil müdahale etmesi gerekiyor sözlüğe.
    her puan kaybında adeta burayı çöplüğe çeviriyorlar.
    bizim her şampiyonluğumuz, içimizdeki ve dışarıdaki düşmanlara karşı alınan bir zafer olduğu böyle böyle daha iyi anlaşılıyor. entrylerde futbol görüşlerine dair hiç bir yazı yok. örneğin (bkz: selçuk inan)'a yazılan tüm entrylerde sadece yaftalama var başka hiç bir şey yok.
    dün ki kadroda yapılabilecek tek hamlelerden biriydi ve oyuna 86 da girdi adam. ne yapabilir seken topa karambole ne yapabilir sadece soruyorum.
    selçuk inanı sevebilirsiniz sevmeyebilirsiniz şahsi bakınız tekrar söylüyorum şahsi probleminizdir. gidip adamın sosyal medya hesaplarına yada şahsi hesaplarınıza yazabilirsiniz fakat burası insanları en ağır derecede eleştireceğiniz bir yer değil burası böyle bir sözlük değil. ha galatasaraya düşmanlığı olanlar için ayrı..
    bu hafta selçuk haftaya muslera bir sonraki hafta fatih terim bizim içimizde böyle düşünceler oldukça biz bunları görürüz.

    fatih terim başlığı altına bir girdim ki allahım neler yazmışlar.
    arkadaş bu çok nettir her 5 yılda 3 şampiyonluk yaşarsan net çok başarılısındır. bu sayı 4 olursa mucizedir ama her yıl şampiyon olacağına inanan varsa gitsin sırbistan liginde partizan yada kızılyıldızı tutsun ki onlarda bile sadece 1 tanesi her yıl şampiyon olmuyor. böyle afedersiniz saflık olabilir mi ? her yıl şampiyon olmak için elbette ki yola çıkılır hazırlanılır kupalar istenir ama sezon sonunda olmadı diye insanları, takımı, bu ruhu yerden yere vurmak nedir ?
    ki zaten medya, tff ve diğerleri bizi harcamak için ellerini avuşturuyorken bizim bunlara malzeme vermemiz ne kadar mantıklı.?
    bir de ligin 2. haftasındayız beyler.. 2. haftasıııı..!!
    yapmayın etmeyin lütfen..
App Store'dan indirin Google Play'den alın