• 7123
    2019/2020 sezonunda takımlarından beklentilerini yeniden gözden geçirmesi gereken topluluk. herkes dahil ben de tempolu, akan, eğlenceli bir futbol izlemek istiyorum ama bazı arkadaşlar gibi mükemmel bir takım kurduğumuzu düşünmüyorum. futbolcularımız bu yaş ortalaması ve oyun tarzıyla bizi pek de mutlu edemeyecekler.

    geçen yıl harika işler çıkaran onyekuru'nun yerine babel'i aldık. tamamen farklı tipte oyuncular ve babel kariyerinin artık son döneminde. atletizmini ve dinamizmini kaybetmiş durumda. gücü ve pozisyon bilgisiyle idare ediyor. bu adama nasıl baskı, savunma yaptıracaksınız? imkânı yok, yapamaz.

    ndiaye'nin yerine seri geldi. yine farklı tipte oyuncular. seri'nin oyun aklı ve pas kalitesi fersah fersah daha iyi ama elini kolunu sallayan yanından geçiyor ve oyunda da hiç aktif değil. şimdiye dek çok kaçak dövüştü. kendine gelmesi lâzım. aksi takdirde ndiaye'yi bile arayacağız.

    fernando'nun yerine nzonzi'yi aldık. nzonzi şimdilik çok iyi. hiçbir zaman fernando'yu arayacaģımızı düşünmüyorum.

    bununla beraber kulübemiz geçen yıla oranla çok daha iyi. takımımızı iki yıldır ite kaka şampiyonluğa taşıyan futbolcularımızsa artık biraz daha yaşlılar. çoğunun dinamizmi günden güne azalıyor.

    düşünüyorum: ileri hattı babel, diagne, belhanda ve soso'dan oluşan, bekleri 33 yaşında olan bir kulüp ne kadar hareketli oynayabilir diye? soso ve belhanda haricinde herkes topu ayağına beklerken oluşturacağımız hücûm varyasyonları sahi ne kadar farklı olabilir? bence çok da farklı olmaz. topu hizlandirabiliriz biraz o kadar. benim çok da beklentim yok o nedenle.

    yaz transfer döneminde iskeletimizi gençleştirmemiz gerekiyordu ama başarısız olduk. ffp mahvetti bizi. her şeye rağmen ligi taşıyabilecek bir kadromuz var, inşallah bu yıl da uzanırız şampiyonluğa. fakat çok dikkatli ve sabırlı olmamız gereken bir süreç bizi bekliyor. son iki yıldan daha zorlu bir sezon olacak zira.
App Store'dan indirin Google Play'den alın