resim
Erman Toroğlu
Görev:Eski Hakem
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1097
    fatih terim haklı olarak trtspor, beyaztv ve aspor'a yasak getirince dolaylı olarak galatasaray ve doğrudan olaraksa fatih terim'e bilenen eski hakem.

    bizim de artık kendisine ve kanalına ciddi bir tavır göstermemiz gerekiyor bence. bu tavrı nasıl göstereceğimiz konusundaysa beyin fırtınası gerçekleştirmeliyiz.

    https://twitter.com/...760012226109440?s=20

    ayrıca kendisi 25 ağustos 2019 galatasaray konyaspor maçının başlarında diagne'nin kolları yandayken koluna çarptığı topa penaltı demektedir. diagne orada kolunu çekmektedir. erman toroğlu yayıncı kuruluşun bu pozisyonu örtbas edeceğini vurgulamıştır. ama beinsports'un yayınladığı özette pozisyon gösterilmektedir.

    çok net bir algıya başlamıştır.

    ayrıca diagne'nin koluna çarpan topa net penaltı diye vurgu yapan erman toroğlu, aynı gün ve saatte oynanan antalyaspor - denizlispor maçında rodallega'nın daha net koluna çarpan pozisyondan bahsetmemiştir.

    bu mevzuyu beinsport lige leke düşmesin diye göstermeyeceklermiş bilgisini verirken diagne'nin pozisyonuna vurgu yaptı. daha net olan rodallega pozisyonunu yok saydı. konuyu sadece bize getirdi anlayacağınız.

    "beinsports yayınlamayacak ama ben burada söyleceğim gördüğümü." diyor. işine geldiği kısımları söyleyip işine gelmediğini söylemeyip algıyı şekillendirecek aklı sıra.

    bu adam maalesef kanaat önderi gibi bir şey oldu ülkemiz futbolunda. insanlar ağzının içine bakıyor. bu adamsa birine taktı mı sezon boyu yükleniyor ona.

    ancak kendisine de hatırlatmalı. fatih terim keyfine yasak koymadı. hani kendisinin dediği gibi dikkatleri başka yere çekmek için koymadı fatih hoca. kendisine pezevenk diyen, galatasaray'a algı kasıp fetöyle ilişkilendirmeye çalışanlara tepki olarak yapmıştır hocamız.

    sayın erman toroğlu! sen nasıl ki geçen sezon bir programda turgay demir'e kızdın da "bu adamla bir daha programa çıkmam." dedin ve o adam bir daha programa çıkmadı senle bir daha. fatih terim de aynı adamı kollayan kanalınla aynı ortamda olmak istemiyor! sen isteyeceksin bir nevi katıldığın programa turgay demir yasağı getireceksin ama fatih terim kendi yuvasında bunu yapamayacak öyle mi? hadi oradan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın