resim
Mário de Jardel Almeida Ribeiro
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:50
Boy:1.88
Uyruk:Brezilya
  • 477
    şu dönemde diagne alındığında trezeguet de alınmalı denildi. aynı senaryo o dönem de işlemişti. porto'da jardel - drulovic işbirliği olduğu için kendisi gelirken drulovic'in de takıma katılması gerektiği çok söylenirdi. özellikle asistleriyle jardel'i besleyen bir isimdi.

    kendisinin oyun karakteri belliydi. kendisinden bambaşka bir oyun anlayışı benimseyip yansıtmasını bizler istedik maalesef. hakan şükür benzeri dinamik bir oyun yapısını ve aynı zamanda bitiriciliğini görmek istedik. oyun yapısından dolayı medyanın yoğun baskısına maruz kaldı, beklentileri karşılamadığı her platformda söylendi. attığı goller göz ardı edildi. ardından soyunma odasında bücürlerin saldırısına uğradı, takım içinde yalnız bırakıldı. taraftar da kendisine destek olmadı bu dönemde. belki de bunun sebebi, herkesin terim dönemindeki futbola olan özlemiydi. lucescu ile başlayan kontrollü oyun anlayışı kimseyi tatmin etmemişti. 1-0'lık galibiyetler insanı huzursuz ediyordu.

    takım içerisinde hagi ile jardel'in aynı anda olması sıkıntı doğuruyordu. hücum anlamında güzel ama işin savunma kısmında takımı eksik bırakan bir etkendi. sonraki sezon hagi'nin vedasının ardından yok pahasına kendisini elden çıkarmak çok büyük hata oldu. sıkıntı yaşadığı isimlerin de takımdan ayrılışıyla belki yeni bir başlangıç yapılabilirdi.

    bizden gittikten sonra da sporting lizbon'da farkını gösterdi. bu tarzı bir oyuncuya yerinizin olup olmadığı en başta düşünülmesi gereken şeydi. porto veya lizbon kendisini nasıl kullanacaklarını bildiler. biz ise camia olarak olmayacak şeyi oldurmaya çalıştığımızdan dolayı tarihimizin en sükseli ve pahalı transferini heba ettik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın