• 701
    zaten güçlü olan kadrolarını bu yaz transfer döneminde daha da güçlendiren almanya’nın en büyük, avrupa’nın en güçlü futbol takımlarından olan kulüp.

    içerisinde bulunduğumuz yaz transfer döneminde defans hatlarını, lucas hernandez ve pavard ile güçlendirdiler. kanatlarını, ellerinde müller, coman ve gnabry gibi kaliteli oyuncuları olmasına rağmen, ribery ve robben sonrası perisic ve coutinho ile güçlendirdiler.

    orta sahaları ise martinez, thiago, tolisso, goretzka gibi kaliteli adamlarla dolu. ayrıca oraya da genç fransız cuisance’yi transfer ettiler. forvet de zaten benim hayranı olduğum gol makinesi lewandowski var. yani bu sene zaten bundesliga’nın doğal favorisi olan bu dev takımı ben en çok şampiyonlar ligi arenasında merak ediyorum.

    takım bu kadar kuvvetli iken bence tek zayıf halkası teknik direktör niko kovac. çünkü bu kadro daha iyi bir teknik direktörü hak ediyor. eğer jupp heynckes 10-15 yaş genç olup, bu takımın başında olsaydı, bayern için şampiyonlar ligi’nin ciddi favorisi diyebilirdim.. bakalım kovac elinde ki bu güzel kadroyu özellikle şampiyonlar ligi ortamında nasıl değerlendirecek..
App Store'dan indirin Google Play'den alın