• 747
    ergenekon sürecinde şerefli türk ordusuna düzenlenen o alçak kumpasa tuttuğu çanaktan dolayı, bugün kaçak durumunda olan birçok terörist hakkında yaptığı güzellemelerden ve aynı örgütle geçmişteki ilişkisinden dolayı binlerce defa televizyonlardan kovulması gerekirken, ucuz bir meseleden dolayı ikinci kez kovulmuş şahsiyet(siz).

    adam kusturmalı boşnak saksosu yerine kusturmalı sakso deseydi bugün hala ekranlardaydı. yani bu ifade daha aşağı kalır mı? ki bunun gibi bin tane falso lafı vardır o güne kadar.

    benimse asıl takıldığım nokta zaten bu. buna alınganlık gösteren o ekip; ergenekon ve balyoz davalarında edindiği misyondan rahatsız olmadı da, bu adamın malum örgütle geçmiş ilişkisinden rahatsız olmadı da, ekranlarda o malum ifadeden daha ahlaksızca onlarca ifade kullanırken akıllarına ahlak, edep gelmedi de işin ucu kendilerine dokununca mı konuşur oldu? veya bu kampanyayı iktidara yakın bir mhp milletvekili değil de chp’li bir vekil yürütseydi yine kovulur muydu?

    size dokunmadığı için bin yaşattığınız yılanı gün gelip size dokunduğu için öldürdünüz ama size gelene kadar o yılanın zehirlediği masum insanların hiçbiri umrunuzda olmadı. bu adam ahlaksızlıktan ötürü kovulsa binlerce kez kovulurdu zaten, rica minnet kovulduğu çok bariz.

    yani kimsenin toplum ahlakını, geleceğini vs. düşündüğü yok bu ülkede, düşünsek zaten şu halde olmazdık. bu yüzden en az rasim kadar, ona karşı sadece ve sadece bu sebepten ötürü karşı kampanya yürütenler de mide bulandırıcıdır benim nazarımda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın