• 746
    neresinden tutsak elimizde kalan olayın ortasındaki adamdır.
    birkere söylemeye cüret ettiği sözün ne manaya geldiği ve haklı olarak neden bu kadar tepki gösterildiği yukarıda bir renkdaş tarafından açıklanmış. meselenin bir tarafında rok bir tarafında saffet sancaklı olmasa birşeyde söylemem zaten. bunu diyen adamı değil tv ye çıkarmak televizyonun önünden bile geçirmeyeceksin.
    saffet sancaklı şu mesele olmasa acaba milletvekili olarak bu ülkeye ne katmış? oturduğun yerden eşşek yüküyle maaş al bu ülkenin bütün nimetlerinden yararlan rok aşşağı rok yukarı. suriyelilerle ilgili kadın cinayetleri ile ilgili asgari ücretle ilgili orman yangınları ile ilgili işçi memur zamları ile ilgili bu arkadaşı ortada gören varmı? bir rok için poster gibi o kadar adam toplanmışlar birde reklam yapacaklar ya resim çekilmişler. yukarda saydığım hakikaten vatan millet için faydalı işlere 5 tanesi bakmaz. saffet efendiyi birazda bu işlerde görmek isteriz ama kendisi gene yabancı sınırı için atlar ortaya.
    gelelim rok efendiye. ona diyecek sözüm zaten yok. sözde ergenekon balyoz operasyonları sırasında algının kralını yapan onlarca masum insan hapislerde yatarken gururuna yediremeyip intihar ederken kanser olurken bu arkadaş fetöcü şakşakçılığı yapıyordu o yüzden daha bunlar iyi günleri. bu dünyanın öbür dünyası da var. tv ye çıkamamayı değil mahşerde vereceği hesabı düşünsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın