resim
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:41
Boy:1.75
Uyruk:Portekiz
  • 1550
    bjk ile aramızdaki bakış açısı veya karşılaştırma adına her ne dersek diyelim bu adamın gönderiliş şekli üzerinden net bir şekilde tanımlayabiliriz.

    ben bu adamın gönderilişini en yakın tarihte serdar aziz ve eren derdiyok ile karşılaştırdığımda arada ki fark çok net bir şekilde ortaya çıkmaktadır. adam 8 senedir sende oynuyor ama sen gönderemiyorsun, yerine yeni birini alana kadar ilk 11 de başlatıyorsun. bence bu basiretsizlik ve iki yüzlülüktür. hiç bir takım tek bir kişiye mecbur değildir, bir adamı göndereceksen fatih hoca'nın yaptığı gibi elinde hiç bir alternatif olmamasına rağmen teşekkür eder, yolunu verirsin. yeni adamı alır almaz göndermek bana komik geliyor, hele ki 8 yıldır falan oynattığın ve taraftarına göre takımının efsanesi olan adama bunu yapmak bana komik geliyor.

    transfer sezonun başında da bir takım sürtüşmeler yaşanmış ancak üstü bir şekilde kapatılmış ve yeni adam alındığı anda gönderilmiş. bence bu bir vizyon, vefa yada adı her ne olursa olsun büyük bir camianın yapmaması gereken harekettir. adama transfer sezonunun başında dersin seni düşünmüyoruz, kendine takım bul diye. transfer sezonunun bitimine 1 hafta kala 35 yaşında takımının efsanesine hadi git takım bul yada tek başına çalışacaksın demek büyük bir camiaya sığmaz hele ki bu adam senin sözde efsanense. içeride ki bu adamı idol yada örnek alan diğer futbolcuların kulüp hakkında neler düşünebileceği hiç mi aklınıza gelmiyor? bu adama bunu yapan kim bilir bana neler yapar demezler mi? yada geçen hafta bu adamı 11 oynattınız, gönderecekleri adamı benim yerime 11 oynatıyorlar, demek ki benim burada olmamın hiç bir önemi yok demezler mi?

    işte benim için 2 ana rakibimizinde bu tarz çarpık hareketleri sebebiyle bu sene ve bu zihniyetler kaldığı sürece her ne olursa olsun yine başarının bizim olacağı çok nettir. bunlar hayatlarını günlerini kurtarmaya adamış zihniyete sahiptirler ve bu sebeple bu zihniyetlerin bizlerle uzun süreli olarak yarışması pek mümkün değildir. bu yollarında devam etmeleri ve camia içi muhalefetlerinin çoğalıp bunları yok edememesi dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın