• 741
    her şeyden öte malum terör örgütünün orduyu ele geçirmek için düzenlediği ergenekon davasının medya ayağı bu adam. rok belki üniversite bitirmemiş olabilir ama oldukça fazla kitap okumuş ve türk siyasetinin yakın tarihini oldukça iyi bilen bir adam. bu adam ergenekon davasının başladığı 2007/2008 yılından itibaren 2014 yılının ortalarına kadar orduyu itibarsızlaştırma görevinin medya ayağıydı ve maalesef kitap okumaz, sorgulamaz halkımız bu adamı dinleyerek hmm doğru, hüloooo diye geziyordu.

    fakat bu adamın spor yorumcusu kariyeri tamamen farklı ilerledi. kendisini bir troll gibi ortaya çıkardı ve halka, özellikle genç kesime, oldukça sempatik geldi. bu belki kendi siyasi kimliğini daha sempatik hale getirmek, belki de kişiliğinin bir parçası, orasını bilmemiz zor.

    boşnak olayına gelecek olursak bana kalırsa boşnaklar bu işte fazlasıyla alınganlık yaptı. haklılar mı? evet ama o zaman amerikanların da ayaklanması gerek.

    ben açıkçası bu adamı ekranlarda görmek istemiyorum, çünkü çok fazla kişinin günahına girdi, ölümlere sebep olan bir terör örgütünün medya ayağıydı. ama beyaz futbolda görürsem de arada bakar trollüklerini izlerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın