resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 3166
    çok yetenekli olduğunu düşündüğüm futbolcumuz. kendisiyle ilgili naçizane bir kaç saha içi tespitim var.

    1) fiziği çok üstün gözükmesine rağmen kendi seviyesinin altında olduğunu düşünüyorum. bu da top kontrolü, ikili mucadele, hava topu gibi aksiyon durumlarında eksi olarak yansıyor.
    2) uzun boyuna rağmen bilekleri gerçekten ince isleri yapmaya müsait fakat beyin-ayak koordinasyonu nedensiz bir şekilde zayıf durumda. gelişmesi durumunda saçma top kayıpları veyahut top kontol edememe durumlarını izlemeyecegiz.
    3) her ne kadar belli etmek istemese de aşırı bir özgüven eksikliği var. bunu futbolcu bazen kabul etmek istemez. bir kaç zor pozisyonu ona yaraşır şekilde golle sonuçlandırmak diagne'ye harika gelecektir.
    4) takım arkadaşları ile olan iletişim eksikliği. dil problemi değil fakat karakterinden kaynaklı sanırım.
    5) hırs. yani burada bir sürü yazarda yazmıştı. golü attıktan sonra king kong maskesi takan adam ne hale geldi. çok profesyonel şekilde motive edilmesi gerek. böyle adamlar bir lidere ihtiyaç duyar ve onun için her şeyi yaparlar. bu adam kesinlikle fatih hocam. fakat hoca kendisiyle ilgili biraz hayal kırıklığı içinde ve konunun pek üzerine düşmüyor olabilir.
    6) her şey onun etrafında dönsün ve takımın en önemli oyuncusu olsun istiyor. saha içinde ki vücud dili bu. lakin kasımpaşa da değil galatasaray'da oynadığının artık farkında olması gerek.

    bu bir kaç madde kendisiyle ilgili tespitlerim. çoğu galatasaray taraftarının görüşünün aksine kendisi gerçekten iyi bir futbolcu. umarım kendine inananları haklı çıkartıp, inanmayanları yanıltır. son olarak bonus niteliğinde bir tespit ; sevgi. bu adamı sevelim hanımlar, beyler. bu adamın taraftardan "fuck off" " go to arabia" duymaya değil " i love you" duymaya ihtiyacı var. okuyanlara sevgiler, eyyorlamam bu kadardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın