resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 3158
    kalırsa başarılı olacağını, başarılı olsa bile taraftara kendisini sevdiremeyeceğini düşünüyorum. bu ne diagne'nin ne de taraftarın suçu. kulübün iletişim konusunda becereksiz olmasının sonucu.

    iskender baydar ve evren göz aslında bu iletişimi sağlamak için getirilen profesyonellerdi. illa futbol dünyasından birisini de getirmek zorunda değilsin. sonuçta bir endüstri bu futbol ve sonucunda para kazanıp, kaybediyorsun.

    gözle görülüyor diagne sürecini yönetemediğin. alırken panikle çok pahalıya aldın, oynatırken pek çok krizi yönetemedin ve taraftarla arası açıldı, satarken ne taraftar tarafını ne diagne tarafını yine yönetemedin. demek "kurumsal iletişim" konusunda eksiksin. ayıp bir şey değil, acilen önlem alman lazım. kaldı ki, basın sözcüsü abdurrahim albayrak'ta olmaz. çok duygusal ve duygularıyla konuşuyor. ali dürüst olur. buz gibi, renk vermeyen ve basın sıkıştırınca topu güzel çeviren, bunu yaparken taraftarıda incitmeden ya da beklentiye sokmadan yapan. abdurrahim albayrak'ın şivesine takılmıyorum. takılanlara "fazia" falan diye albayrak'ı küçültmeye çalışan kendi taraftarlarımızı da kınıyorum(sosyal medyada çok). rahmetli ergün gürsoy'un da şivesi vardı. ergün gürsoy'dan basın sözcüsü olur mesela, oldu da zaten. hitabet bir sanattır. ismi "retorik" tir. herkes icra edemez. kabul edin artık.

    not: peşin peşin yazılarımda yazacağım. sonrasında mesajlar geliyor çünkü. mustafa cengiz yönetimi başarılıdır. eksikleri vardır. yönetimi çok sık eleştiriyorum çünkü biliyorum ki burayı okuyan pek çok yönetime yakın kişi var. umarım bir şekilde onlarda farkedip kendilerine çeki düzen verirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın