• 675
    (bkz: #2741876)

    gelen tepkilerden sonra kendimi açıklama gereği hissettiğim oyuncu. kariyerinin son 4 senesinde playoff yapamamıştır. bu 4 sezonun da sadece 1,5 sezonunu kaçırmıştır. mevzu takımsa, aynı dönemde lebron james’in finale çıkarıp 2 maç aldığı kadro: dellavedova, jr smith, tristan thompson, timofey mozgov.

    yaşsa eğer sıkıntı, aynı dönem içinde tim duncan 37 yaşında şampiyon olmuştur.

    tarihin en çok şut kaçıran oyuncusu olduğunu söylememe tepki gelmiş. ben bunu kendisini kötülemek için değil oyun tarzını belirtmek için söyledim. rookie senesinde shaq’a pas vermeyecek kadar cesur ve bencil bir abimizdi kendisi.

    bencil olduğunu da reddetmezsiniz heralde?

    veya 6 şampiyonluğu olan jordan’dan iyi değildir dimi, üst üste 8 sene final yapan lebron’dan da iyi değildir bence. tarihin en skoreri kareem? nba’i değiştiren wilt? nba’i nba yapan bird-magic ikilisi? malone, duncan? tarihin en iyi uzunu hakeem? hangilerinden çok net daha iyi kobe? shaq olmasa threepeati yapabileceğini iddia edebilir miyiz?

    kimse kobe’nin türk insanının gözündeki yerine laf etmiyor. kimse kobe’nin müthiş bir karakter olduğuna, bitmek tükenmek bilmeyen hırsına laf etmiyor. emin olun en az siz kadar hayranım kendisine. ama lebron’dan da daha iyi olduğunu söylemeyin be abi. abartılmaması gerektiğini söylüyorum sadece. yeni yetme falan, olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın