2001-02 Türkiye Süper Lig 34.Hafta Maçı
19:30 Ali Sami Yen Stadyumu
5 - 0
  • 34
    eski açıktan takip ettiğim maç, yanlış hatırlamıyorsam 25 liraya karaborsadan bilet bularak girmiştim. o maç öyle kalabalıktı ki bu sefer maç öncesi çekirdek alıp yemeye dahi ne zaman ne de alan vardı.

    dünya kupası sebebiyle lig bu kadar erken bitiyordu ve bende 3. yıldıza şahitlik ediyordum. sahada aslan dahi gezdirmiştik diye hatırlıyorum. tuvalete dahi gidemiyordum, çünkü aynı noktaya geri gelmeye imkan ve ihtimal yoktu. eski açığı hatırlayanlarda pek tuvalete gidilecek bir yer olmadığını da hatırlarlar.

    son olarak maçla ilgili topçularımız ve kenan doğulu dışında en çok hatırladığım kişi galiba özgür abiydi, o gün eski açıkta koca kafalı, kocaman vücutlu tek başına bağırırken bile yanındakileri savuran ve sesini duyuran değişik yapıdaki abi. ismini yanlış hatırlamıyorum umarım. yani onun birkaç kat daha üstünde olmama rağmen bazen bağırırken o kadar büyüyordu ki görüş alanımı etkiliyordu.

    çok güzel bir gündü, çok güzel senelerdi. keşke geçen yıllar içinde mecidiyeköy ile ilgili anılarım sadece bugünlere dayansaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın