• 99
    öncelikle; ülkenin bu ekonomik şartlarında bize gayet güzel bir rakamla sponsor oldukları için kendilerine teşekkür ettiğim firma.

    bu anlaşmayla kaybeden yok, her iki taraf da kazanacak. örneğin bu gıda şirketini ilk defa duyan ben, bundan sonra ilk sırada kendilerini tercih edeceğim.

    bize sponsor oldukları para güncel kur üzerinden kdv ile birlikte yıllık 3 milyon €'ya tekabül ediyor. ligimizin yerlerde olan marka değerini ve yabancı şirketlerin -her ne kadar şampiyonlar ligi'nde oynasak bile- bu pazara girmek istememesini düşününce ortaya çıkan meblağ benim açımdan gayet tatmin edici.

    bakıldığında nef'in iki yılda verdiği parayı, terra pizza bir yılda veriyor. bu da önemli bir detay.

    ayrıca bu anlaşmaya avrupa maçlarının dahil edilmediğini ve türk hava yolları'nın sponsorumuz olarak devam ettiğini söylemekte fayda var. onların da en kötü ihtimalle 3 milyon € civarında bir para vereceğini düşünürsek toplamda elde ettiğimiz 6 milyon €'luk sponsor gelirinin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.

    son olarak taraftarımıza şunu söylemek istiyorum: sponsorun pizzacı olmasına çok takılan var, hava yolu veya otomobil firması olmalıydı diyen çok kişi var. arkadaşlar ticaret böyle bir şey değil. parayı veren düdüğü çalar. kim en çok parayı veriyorsa, kulübümüz de kendi çıkarları doğrultusunda bunu kabul etmek durumunda. biz taraftarlara da bunu desteklemek düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın