• 35
    eğer formamızın önüne ismini koydurup bununla bilinirlik, rekabette öncülük, pazarda genişleme gibi kavramları baz alarak bir duruş sergileyen bir firmayı bulamamış ve 3 milyon euroya pizzacı sponsoru edinmişsek ciddi anlamda yönetim zaafiyeti var demektir.
    hayatında ticaret yapmamış, uluslararası operasyon dallanmalarından haberi olmayan ya da körü körüne yönetime sahip çıkmaya çalışan olursa gerçekten hata eder.
    bakın renktaşlar, koskoca galatasaray futbol takımının göğüs sponsorluğu 3 milyon euro ise ve bunu bir pizzacı veriyorsa gerçek anlamda beceriksizlik var demektir. galatasaray borsaya kote olan, bir sürü yatırımcısı olan bir şirket ve aynı zamanda son 2 sezonun lig şampiyonu ve tarihinde ciddi uluslararası başarıları olan bir klüp. normalde uluslararası bir firma 3 verirken pizzacı gelip 6 verse anlarım, derim ki kur farkı ülkeye olan güven gibi etkenler ile yabancı yatırımcı az para verdi biz de 2 katına pizzacı ile anlaştık.
    bakın spordaki sponsorluklar sadece sponsor olunan klübe değil tüm sporseverlere hitap eder, senin forma sponsorunu fenerbahçeli de beşiktaşlı da darıcagençlerbirliğili de görecek, dolayısı ile senin firmaya sağladığın tanınırlık, standart tv reklamı ya da billboard afişlerinin çok ötesinde.
    bu yaz döneminde gerek transfer, gerek demeç ve gerekse de sponsorluk konusunda yönetim zayıf davrandı ve davranıyor. koskoca galatasaray markasını 3 milyon euroya pazarlayabilmek alkışlanacak bir hareket değil, kimse kusura bakmasın.
    edit: tartışmak tarzım olmasa da iktisat gurusu olan kişiler, temel ekonomiden bahsetmiş ama eminim ki günümüz keynes' i hepsi.
    aloooooo senin yönetimin 2 senedir sponsor bulamıyor, ya taraftar ya da liseden birilerini 2-3'e ancak sponsor edebiliyor bir düşün, takımın ismi bu kadar mı değersiz, kabul ediyorsanız göğsümüzün ederi bu diye sorun yok o zaman.
    diagne ne kadar maaş alıyor, sponsorluk gelirin ne kadar, sadece bunu düşünün iktisat gurusu ve pazarlama dahisi olanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın