• 292
    gördükleri yönetimsel mantıksızlıklar ve yanlışlar sonrasında itiraz edip bunları dillendirmekte gayet haklı olan taraftarlardır.

    #yafalcaoyaistifa gibi içi boş mesnetsiz ve gereksiz hareketlerden bahsetmiyorum ama insanlar da bir yerden sonra yapılan yanlışlara tepki vermeli. yangıncılık diye yaftalanan şey aslında galatasarayı diğer camialardan ayıran yegane şeylerden birisidir.

    mesela kimse bu kulüpte 20 sene dikta ile başkanlık yapamaz veya bu camia tek bir(1) lig şampiyonluğu kazandırdı diye hiçbir teknik adamı efsanesi yapmaz. hamza hamzaoğlu gayet vasat bir kadroyla 3'te 3 yapmış olmasına rağmen taraftar eleştirmekten de yollamaktan da zerre tereddüt etmedi. çünkü sahada ki oyun ve söylemleri galatasaray taraftarını memnun etmedi. tek tek örneklemeyeceğim ama hepimizin malumu bahsettiğim şey futbolcular içinde geçerli .

    ister yönetici olsun, ister sporcu, ister teknik ekipten birisi ;

    bu camia genel olarak işini iyi yapamayan adamlara pek tolerasyon göstermez. hatta zaman zaman işini iyi yapıp, hedeflenen noktaya bir şekilde ulaşılmış adamlara bile tolerasyon göstermez. ilişkinin bitirilmesi gerekiyorsa bitirilir. hamza hamzaoğlu gibi gomis gibi. quaresma'nın bizim topçumuz olduğunu düşünüyorum da adam şuana kadar 27 defa falan gönderildi muhtemelen.

    sözün özü zaman zaman iyidir yangıncı taraftarın varlığı. camiaları diri tutar, bir nevi gayri resmi denetim mekanızması.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın