• 19
    gözlemlenebilecek oyuncular hakkında yazmasında teorik olarak sıkıntı olmayan ancak eleştirilmesinde de sıkıntı olmayan yazar.

    bunları yazmasında iki sorun var: 1. ilgili oyuncunun başlığını açan kişi zaten kendisinin yazdığı çoğu bilgiyi vermiş, burada iş tekrara giriyor. 2. bizim kadromuzdaki oyuncunun yerine düşünebileceğini yazıyor, tamam da neye göre? yazdıklarında kendi gözlemleriyle ilgili bir bilgi yok. oyuncunun mevkisine bak, milli mi olmuş tamam, şu kadar da gol, asist yapmış belhandanın yerine düşünülebilir veya mevkisinde kim varsa artık onun yerine düşünülebilir oluyor. gözlemci gerekiyormuş bir de iyi ki söylemiş.

    burada çok güzel oyuncu gözlemleyen ve sunan arkadaşlar var. onların yazdıklarını okuyunca, vay be kimmiş bu adam diyip izlemek istiyor insan. ama bu arkadaş ekstra bir bilgi sunmuyor. neye göre belhanda'nın yerine düşünülecek? milli olmasına göre mi, asist yapmasına göre mi, gol atmasına göre mi? hangi özelliğiyle? yerine düşünülebilir diyorsa bir zahmet izlesin özelliklerini bilsin de ona göre yazsın. hadi oyuncunun başlığını kendi açsın, bilgi yazsın ona da lafım yok da bu nedir allah aşkına ? ayrıca hepimiz burada yazdığımızdan çok okuyoruz. bir entrynin boş dolu olup olmaması hakkında moderasyon tek karar verici değil. dediğim gibi illa yazmak istiyorsa yazsın da biz de fikrimizi söyleyelim bir zahmet. bunda da bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın