resim
Valentine James Ozornwafor
Takım:Charleroi
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.94
Uyruk:Nijerya
  • 279
    taraftarımızın izlemeden büyük anlamlar yüklediği futbolcu. mesela birazcık izleseler u20 dünya kupasında ilk maç kötü oynayınca diğer 2 maçta yedek kaldığını bilirlerdi. en iyi 11'e seçildiği turnuvanın u20 dünya kupası değil u20 afrika kupası olduğunu da bilirlerdi. dahası nijerya'daki çok özel diye adlandırılabilecek yeteneklerin 18 olur olmaz italya, belçika gibi ülkelerin yolunu tuttuğunu da bilirlerdi. yani 50 milyonlara çıkacak bir adam 19 yaşına gelmeden keşfedilir ve galatasaray'a yedirilmez. adamlar 13-14 yaşında keşfedip bi yolunu bulup alıyor yada alamazlarsa 18 olana kadar gün sayıyor 18 e bastığı gün alıyor.

    biz ozornwafor'u müthiş bir potansiyeli, geleceğin stoperi olacak diye almadık. 200.000 euro diye aldık. bi awaizem, bi omeruo seviyesine bile çıksa rotasyonda işimize yarar ve 3-4 milyon euro bonservis vermemiş oluruz düşüncesi ile yapılmış bir hamle. şuan çok genç olduğu için kiralık gönderildi.

    kiralık sözleşmesindeki 1.8 milyon euro da fena bir para değil. çünkü adamı 2 ay önce aldığımız para belli ve ciddi anlamda işlenmesi lazım. gerek ispanya'da yabancı sınırının çok dar olması, gerek ise 1.8 milyon euronun gittiği takım için çok yüksek bir rakam olması nedeniyle kullanılacağını düşünmüyorum. ancak bu 1.8 milyon euro rakamı ile ozornwafor'un piyasası yükselmiş olacak. diyelim iyi bir performans gösterdi ve kullandılar. o paraya yeni ozornwafor'lar alınabilir. dediğim gibi ozornwafor sanıldığı kadar özel oyuncu olacak bir potansiyel değil. next umtiti hiç değil. umtiti lyon akademisinden yetişmiş fransa alt yapısı görmüş bir adam. 19 yaşına kadar nijerya'da oynamış hiç bir topçudan next umtiti olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın