resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 2382
    falcao gibi en iyi zamanlarında kendi mevkisinin en iyi 10 oyuncusu arasında olan bir futbolcuyu transfer etmek zordur. kariyerinin sonunda bile zordur. bu futbolculara sizden kat ve kat daha fazla para verebilecek arap ve çin kulüpleri olduğu gibi amerika'da yaşama ve oynama imkanına da sahiptirler.

    bu sebeple şayet elinize böyle bir fırsat geçmiş ise, bu fırsatı değerlendirmek için tüm şansınızı zorlarsınız. gerekirse son gün son saate kadar da beklersiniz. bu tür fırsat transferleri her zaman denk gelmez. falcao'yu türkiye'deki taraftarların futbol tutkusu ve şampiyonlar liginde oynama şansı ile ikna edebildik. bonservisi olmayan bir falcao'ya 10m+ euro maaş verebilecek bir sürü kulüp varken, mevcut maaşından da düşük bir ücrete türkiye'ye getirmeye ikna edebilmek çok çok büyük bir iştir ve 5-10 yılda bir gelebilecek bir fırsattır.

    bu sebeple bazı taraftarın yazdığı "bu gün de gelmezse gelmesin, başka forvet alınsın" vb. düşünceler yanlıştır. falcao galatasaray'ı istediğini her şekilde gösterdi. monaco öyle ya da böyle mecbur kalacak falcao'yu göndermeye. bu seviyede bir oyuncuyu kendisi istemedikten sonra kulüpte tutamazsınız (bkz: gentleman's agreement). sadece süre kazanabilirler, oyuncu fikrini değiştirmediği sürece sonucu değiştiremezler, ki bu yapılanlardan sonra falcao'nun ayrılmaya daha da ikna olduğunu düşünüyorum. (edit: ayrıca jorge mendes ile de arayı bozmayı istemezler, avrupa'da hiçbir kulüp mendes ve mino raiola gibi menajerler olmadan top seviye transfer yapamaz.)

    ayrıca falcao bonservissiz takımımıza katılacağı için ffp kurallarına takılmayacak. siz onun yerine kimi alabileceksiniz oyuncu satmadan? bu işler o kadar kolay değil, sakin olun ve kulübe ve oyuncuya destek olun yeterli. yaptıklarınız transfere hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. süreç buraya gelmiş iken monaco'ya bonservis ödemek zorunda bırakmayın kulübü. yönetim umarım sosyal medyadaki ergen taraftar yüzünden hata yapmaz ve gerekirse 2 eylül'e kadar sabırla bekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın