• 44
    hadomer'in kazandığı turnuvadır. finalde flagma ile oynamıştır.

    benim açımdan yarı final maçları hariç mükemmel geçen bir zirve oldu. her anlamda keyif aldım kardeşlerimle zaman geçirmekten.gruplarda yenilgisiz ve olağanüstü bir averajla lider çıktıktan nasıl mı kazanamadım:

    yarı finalde flagma ile eşleştim ve gruplarda kendisine karşı çok farklı kazandığım için biraz rehavetle oturtum ps başına. ardından yediğim 1 golle kendime geldim ve asılmaya başladım maçlara fakat galatasaray şansslığı feci yakaladı beni. maç 2-2 bitti. 2. maçta da uzatmayı koymayı unuttuğumuz için ve maç yine 2-2 bittiği için 3. maçı yapmak zorunda kaldık. 3. maç ise şanssılığın tavan yaptığı maç oldu benim açımdan. kaçırdığım onlarca gol ve yediğim tuhaf goller skoru 4-2 ye taşıdı ve elendim. gruplarda oynadığım maçlarda kırılması zor bir rekora imza attım sanırım. ortalama 5 gol attım 8 maçta. toplamda 4 yada 5 gol yedim tam hatırlamıyorum. neticede yer aldığım guruptan çıkan 4lü yarı finalleri parselleyerek bizim grubun nasıl bir ölüm grubu olduğunu göstermiş oldu.

    finali oynayan iki arkadaşımı da gruplarda farklı yendiğimi düşünerek kendimi avutma yoluna gidiyorum. ayrıca bütün formaları da ben almayayım diyerek başka bir avuntu oluşturmuştuk kardeşlerimle gider ayak onu da yazdım avuntular arasına. şaka bi yana hadomer'i tebrik ederim bileğinin hakkıyla kazandı turnuvayı. artık yeni şampiyon kendisidir ve bu payeyi sonuna kadar hak etmiştir.

    turnuvayı organize eden javed'e special thanks'lerimi sunarken. adamın hası kalifiye jurnal'i de sebepsiz yere tebrik ediyorum. ayrıca cracks, awenger, halojhan, allejan, pilgrim, vurursa gol olur ve toka kardeşlerime de güler yüzleri ve centilmenliklerinden dolayı teşekkür ederim. bu arada bi affection vardı o ne oldu.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın