resim
Konstantinos Mitroglou
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Yunanistan
  • 1042
    kendisine verdiğimiz şansları kötü kullanmış, isteksiz, arzusuz futbolcu. sanki futbol onu bırakmış gibi. ciddi şekilde hantallaşmış ve durarak oynamaya başlamış.

    kendisine şans verilmediğini savunan arkadaşların dayanağı ne gerçekten merak ediyorum. ya bu adam selçuk inan'ın santrafor şubesi gibi oynuyor. 90 dk görev aldığı 3 maçta da rakip kalede pozisyon bulamadık. şu konuda da hala iddialayım o mitroglou'nun 90+ da attığı golle 1-0 kazandığımız akhisar maçında diagne oynasaydı diagne'nin kazmalığına rağmen 4-5 gollü bir galibiyet alırdık. öyle bir maçtı o maç çünkü. ama ileride biri isteksiz ve aşırı ağır oynayınca pozisyon yaratamıyorsun.

    zamanında hakan şükür oynarken şu hakan'ın yerine başka bi adam olsa senede 50 gol atar diyordum. öyle goller kaçırıyordu son dönemi, ama hakan yerine başka biri oynayınca biz o pozisyonları yaratamıyorduk. yani bir santraforu salt bir şekilde yakaladığını atıp atamaması üzerinden değerlendirmeyin. bir santrafor için en önemli kıstas o santrafor sahadayken kendisinin ve takım arkadaşlarının ne kadar pozisyona girebildiğidir. kostas varken dibe vuruyoruz bu konuda. diagne'nin kazma olmasına rağmen kostas'ın önünde olmasının sebebi de buydu geçen sene. yoksa 8 puan geridesin şampiyonluk gidecek, kimse kostas daha faydalı ama ben diagne'ye para verdim onu oynatayım demez.

    bu adamın top kontrolü, saklaması, pası falan güzel. izlerken bu adam topçu diyorsun. bir çok yazar da buna kanıyor muhtemelen. ancak arkadaşlar santraforun görevi bu değil. bu olsaydı oraya da 1 tane orta saha oyuncusu koyulurdu. santraforda önce sahadayken ne kadar pozisyona giriyor ve girilmesini sağlıyor buna bakılır. kostas da bu konuda etkisini kaybetmiş malesef.

    ne olursa olsun attığı golle şampiyonluğa tutunmamızı sağladı. yolu bahtı açık olsun. ama şans verilmedi, daha iyiyken oynatılmadı falan bunlar doğru bir yaklaşım değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın