• 2264
    https://galatasaray11.com/52062

    - kadro biraz ıslak hayal gibi olacak ama eldeki yapıya en uygun sistem 4-4-2 duruyor (falcao'nun geldiğini varsayarak söylüyorum)

    - nagatomo kesinlikle takımdan kesilmeli, tepki çekeceğini bildiğim için yazmamıştım şu ana kadar ama artık herkes bu konuda hem fikir sanıyorum. hücum üretkenliği yok, defansif yönleri de bence zayıflamaya başladı özellikle uzun boylu oyuncular karşısında çok zorlanıyor. şampiyonlar ligi falan dinlemiyorum emre taşdemir kazanılmalı orası için, ömer bayram da kötü futbolcu bence uymaz oraya.

    - mariano dedem ligi götürür, cl'de bayaa ağlarız. linnes satılsa bile şener iyi alternatif.

    - feghouli ne zaman döner bilmiyorum o gelene kadar ve form tutana kadar emre mor oynayabilir sağ kenarda.

    -diagne'nin satılabileceğini düşünmüyorum artık. falcao da gelirse bence çift forvet için ideal ikili. yalnız satış yapamazsak luyindama ve falcao'nun cl'de oynayamama durumu söz konusu, muhtemelen linnes veya yunus akgün satılacak.

    - son not: bu sene için değil ancak önümüzdeki sene için atalay, emre taşdemir, emre mor, satılmazsa yunus, erencan veya ali yavuz kol gibi isimler kesinlikle kazanılmalı artık. çok yaşlı bir kadromuz var ve bu yaz dönemi de o gençleşme operasyonunu yapamadık. önümüzdeki sene özellikle şampiyonlar ligi için mutlaka ve mutlaka bu operasyon yapılmalı. zira bu sene için de şampiyonlar ligi arenasında iyi bir performans veremeyeceğimizi düşünüyorum. orası için dinamik bir kadro oluşturulmalı.

    iyi sözlükler
App Store'dan indirin Google Play'den alın