resim
Daniel Andre Sturridge
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.82
Uyruk:İngiltere
  • 113
    kendisinin en iyi dönemindeki oyunu dahi top class değildi. çok iyi bir oyuncu, bu fiyatlara alınabilir bir risk. tutarsa süper lig'in üstünde bir oyuncuyu süper lig standartlarında bir maaşa oynatacak ts.

    ammaa, falcao'dan daha iyi olup olmadığı tartışmalı derseniz size açıp götüyle güler insanlar.

    1) prime falcao prime sturridge'den en az 2 gömlek üstün.
    2) falcao yaşı ilerlemiş olsa dahi yerlerde sürünen bir forma sahip değil. geçtiğimiz yıl monaco'nun berbat bir sezon geçirmesi herkesi yanıltıyor sanırım ama falcao topu topu 38 gol atabilmiş takıma 33 maçta 15 gol 2 asistlik katkı verdi.
    3) sturridge'in 15 golü geçtiği tek sezonu var kariyerinde. o da liverpool'un son haftalara önde girmesine rağmen şampiyonluğu kaçırdığı 2013/2014 sezonunda 22 gol atmış.

    falcao'nun epl performansından çekinenler içinse basit bir gerçek: chelsea'ya geldiği sezon daha 6-7. haftadan sezonu kapattı. manu ise tam bir fecaat. monaco'da yaşadığı sakatlıktan sonra gittiği manu'da gerek sakatlığının etkisinden kurtulamaması gerekse manu'nun ferguson sonrası kaotik dönemde olmasıyla çok kötü bir sezon geçirdi. zaten manu sezonu hariç sezon boyu oynayıp da iz bırakmadığı sezon yok.

    trabzon'a hayırlı olsun sturridge. eğer sakatlık yaşamazsa çok katkı verecektir. ama falcao transferine buradan gömmek biraz komik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın