• 18
    sezonun ilk resmi iç saha maçı ile takımımız taraftarımızı selamlayacak. geçen hafta alınan denizli mağlubiyeti* moralleri bozmuş olabilir. ancak bu maç yeni bir savaş.

    geçen hafta yaşanan kötü oyun, kötü tercihler ve kötü skor geride kalmalı. bu maç ile lig bizim için başlıyor. sahada daha hazır ve eksiklerinin bir kısmı giderilmiş bir maç göreceğiz son maça göre. orta sahada nzonzi'nin varlığının bir çok şeyi değiştireceğine inanıyorum.

    fatih hocamızdan tek beklentim geçen sezondan bu yana denediğimiz ve sadece ligin çok kısa dönemlerinde yararlı olan 4-3-3 yerine 4-4-2 dizilimini tercih etmesidir. bu şeklilde daha etkili bir takım olacağımıza inanıyorum. konyaspor gibi kabız futbol oynayan takıma karşı bu dizilim ilaç olabilir ve devamında belki de ligi domine etmemizi sağlayabilir.

    sezonun ilk iç saha maçı olması sebebiyle takımızın bizi selamlaması gibi bizim de takımı kucaklayacağımız maç olacaktır. tribünlerde en az 40-45 bin kişi olmalıyız. yine takımımızla hücuma çıkıp takımımızla savunma yapacak ortamı yaratmalıyız.

    unutulmasın hiç kimse bize 23. şampiyonluğumuzu altın tepside sunmayacak. bunun için mücadele etmemiz ve savaşmamız gerekiyor. lig belli, ortam belli, bu ligi yönetenler belli. bir an olsun hırsızmızı ve konsantrasyonumuzu kaybetmeden ciddiyetle mücadele etmeliyiz.

    bu maç ligin ilk 3 puanı olacak.

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın