• 13031
    sözlüğe daha yeni yazar olarak katılılabildik, sözlük yangın yeri. bizim rahmetli bir babanemiz vardı trakyalı, çok samimi üç çocukluk arkadaşımdan birinin babanesi. camdan uzanmış bize nereye boyle beya deli cenabetler derdi hep :) o gun bugundur nereye el atsam kuruyor :) beni de ucurmasınlar şimdi aman gözünü yiyim sozluk.

    neyse arkadaslar saka bir yana uzun zamandır ekşiye girmememin bir sebebi de insanların uslubu. nasıl bir uslup oldugunu biliyorsunuzdur ki kufurler kafirler, yani burda yazmaya gerek bile duyulmucak seviyesizlik almış başını gitmiş. ne olacak sanıyoruz ? yakın zamanda yok olup gidicek, var mı başka bir cevabı. onceden girip bişeyler okur, güler eğlenir, bişeyler öğrenir..... bunun gibi bir sürü pozitif şey hissederdim özellikle kendi adıma. şimdi ne oldu ? hali ortada.
    bu uçurulma olayıyla ilgili arkadasların entrylerini tek tek okumadım. bu arada haksız atıldıklarını düşünüyordum ta ki tek tanıdığım isim olan (bkz: hagi)nin (bkz: #2737894) entry sini okuyana kadar. burda yazmış oldugu entry ile konunun carpıtıldıgından, işin aslının oyle olmadığından bahsediyor ve ben kendisine inanıyorum. aslında sözlüğün ilerleyen zamanlarda bu guzel degerinin kaybolmaması adına inanmak da istiyorum. çünkü gözü dönmüş fanatiklerin, konuşma uslubunu kaybetmişlerin subjektif bir konu için bile kedi köpek gibi birbirine girenlerin ekşiyi ne hale getirdiklerini hepimiz zamanla gördük. moderatör arkadasların da degerlendirmelerini cok sıkı yapmalarını tavsiye ediyorum. terazinin ucu kacmaması cok onemli.

    ben açıkcası kendi adıma kuralları bilmiyorum diyebilirim. ama kendimi bildiğim için gerek duymadım şimdiye kadar kurallar kitapçığını okumayı.

    sözlüğümüze sahip çıkalım, bu güzelliğin kaybolmasına müsade etmeyelim....
App Store'dan indirin Google Play'den alın