• 13030
    en güzel dostluklarımın mimarı.
    biraz kafam güzel. bir süredir işsizim. sıkıntım yok ama her şey yolunda.
    2 yıl geçmiş son entryimi gireli. geri dönüp baktığımda, ünal aysal, emre mor ve bruma'yı övüp ultraslanı yeren entrylerimin çok beğenildiğini gördüm. benim için bir önemi de yok.

    bu arada yazmıyorum ama okuyorum. kıyas yapıyorum. çünkü bolca fbtv izlerim ve antu okurum. onların da nabzını tutmak için. bu anlarda fark ederim ki onlar seviyesizler. saygısızlar. dile hakim değiller ve hakaret etmeyi severler. çünkü onlar yalanlara tutulmuş mutsuz güruhlar.

    onlardan olmayın.

    fatih terim'i sevenler, sevmeyenler, başkancılar, liseciler, yangıncılar, sözlükte prim peşinde koşanlar, koşmayanlar sadece yazanlar, benim gibi yazmayıp sadece okuyanlar; pek çok kategori var.

    arkadaşlarım, canlarım, kardeşlerim bu kadar kasmayın. burada fikirlerinizi beyan ediyorsunuz. küfür etmeyin. yormayın ve daha da önemlisi yorulmayın. yazık size. burayı hayatınızın merkezine koymayın.

    "ben onu yazdım ceza aldım ama bu ceza almadı."
    "bana nick altı yazmış hemen cevap vereyim."
    "kesin bana of veren budur."
    "önceki entryde bana laf sokmuş hemen kontra yapayım."

    hasta olursunuz. mutsuz olursunuz. ya bırakın. zaten yine şampiyon olacağız. siz istediğinizi eleştirin veya istediğinizi övün. burayı güvenilir bir kaynak olarak görüp, içerik üreten şanslı insanlardan olduğunuzu düşünün.

    keyfini sürün.

    galatasaray'ın keyfini sürün.

    onun sizi mutlu etmesine izin verin. bize de huzurla okuyabileceğimiz satırlar bırakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın