resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 548
    hakkında sonradan ağlamanın gereksiz olduğunu düşündüğüm tff başkanı.

    bu adamın ömer çavuşoğlu, mahmut uslu ve aziz yıldırım ayarında bir yönetici olduğunu, fenerbahçe' de görev aldığı dönemlerde galatasaray' a karşı provake hareketleri, hakaretleri ve iftiralarıyla bilirdik. e 40-50 ' li yaşlarında böyle olan bir insanın 69 yaşında adil bir insan olacağını mı düşündünüz ? bu art niyetli ve amacı belli olan adamın başkan adaylığı sürecini hayretler içinde izledim. hadi beşiktaş' ı anlarım, kızkardeşi ama bizim bu adamın başkanlık sürecine ses çıkarmamamız oldukça garip gelmişti. ilk başlarda şampiyonluğa odaklanmamızdan dolayı olduğunu düşünsemde, görevi boyunca galatasaray düşmanlığı yapan ve her fırsatta kulübümüzü olayların içine çekmeye çalışan hasta ruhlu bir fenerbahçe' linin başkan/başkan adayı olmasına karşı çıkmalıydık.

    2002 yılına kadar kısıtlı inşaat sektörü ile yola devam eden nihat özdemir, mevcut dönem ile birlikte tekel' i satın almaya kadar gitmiş, havacılık ve gıda sektöründe onlarca firma ve yüzlerce ihale ile büyümeye devam etmiş, mevcut gücün akrabalarının/dostlarının şirketleriyle ortaklıklar gerçekleştirerek gücüne güç katmıştır. emin olun ki galatasaray' ın aleyhine ve fenerbahçe lehine kararlar alırken/aldırtırken bu dayandığı gücü de sonuna kadar kullanacaktır. yıldırım demirören' de bir nevi maşaydı ancak onun kapasitesi bir yere kadardı. şu an karşımızda demirören' den daha zeki, üstüne birilerinin varlığını topyekün alarak oyununu oynayacaktır. geçen seneden işimiz daha zor kısacası. adaylığı sürecinde susmalarına anlam veremediğim yönetimimizin bu kuralsız, hukuksuz zat hakkında sesini gür çıkarması gerekecek.

    düzenleme: 2011-2012, yani yeniden şahlanışa geçtiğimiz dönemden itibaren tff başkanlığı 1 fenerbahçe' li yönetici, 1 beşiktaş' lı yönetici olarak belirlenmekte ve bunlarda rakiplerimiz lehine ve bizim aleyhimize ellerinden geleni yapıp, uluslararası tescilli şikeleri dahi aklamaktadırlar.

    (bkz: mehmet ali aydınlar)
    (bkz: hüsnü güreli)
    (bkz: yıldırım demirören)
    (bkz: hüsnü güreli)
    (bkz: nihat özdemir)
App Store'dan indirin Google Play'den alın