resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 3059
    senede 2.5 milyon euro maas alan bir calisan icin inanilmaz derecede profesyonellik disi hal ve tavirlari olan vatandas. eger diagne, sporculuk disinda baska bir meslek dalinin mensubu olsa kendisini bu bakimdan elestirir ve sunu derdim. her ne kadar isveren bu kadar yuksek bir ucret odemeyi kabul ettigi icin hatali olsa da, calisan da nasil olsa sozlesmem var diyerek yan gelip yatamaz veya gayri ciddi tavirlar icerisinde meslegini icra edemez. ederse de bu isverenle ya mahkemelik olur ya da meslek hayati o sektorde cok uzun surmez zira ne referans alabilir ne de baska bir sirket bu sekilde bir sicili olan bir kimseye is teklifinde bulunur.

    maalesef spor camiasinda bilhassa futbol endustrisinde isler boyle islemiyor. eger 27 yasinda bir adamla 5 senelik sozlesme yaparsaniz birincisi adama muhtemelen son buyuk sozlesmesini imzalatmis oluyorsunuz. dolayisiyla butun ipleri futbolcunun ellerine birakiyorsunuz. ikincisi bu kosullar altinda eger tum kontrolu biraktiginiz futbolcu diagne misali disiplinsiz bir bireyse tebrik ederim, sictiniz. bunun tam tersi ornegi sneijder ile yasamistik. sneijder ust duzey bir profesyonel oldugu icin hicbir sekilde bizimle yaptigi kontratini kotuye kullanmamisti. lakin diagne oyle bir vatandas degil. kendisi 27 yasinda ama adamin sorumluluk duzeyi bir cocuktan daha beter.

    kendisine odenen bonservis bence normaldi. turkiye liginin gol rekorunu kirmakta olan bir futbolcu icin gunumuz transfer borsasinda 10 milyon euro az bile sayilabilir. bence asil sikinti kendisiyle yapilan kontratin sartlarinda ve uzunlugunda. bunun sorumlusu kimse de mutlaka hesap vermeli benim gorusum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın