resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7206
    1. belhanda ile wesley sneijder'i kıyaslamaya bir son verelim artık. sneijder > belhanda. hatta ikisini kıyaslamak futbola hakaret. wesley sneijder ş.ligi kupasını kaldırmış ve bunu kaldırırken o kupanın %30 unu tek başına almış desem yeridir. hollanda efsanesiyle (sanırım milli takımda da en fazla oynayan oyuncu ünvanını almıştı.) fas milli takımının 10 numarasını kıyaslıyorsunuz şuan. 28 yaşında bir wesley sneijder mi 28 yaşında bir belhanda mı? 10 kere sneijder. kapatalım artık şu mevzuyu komik oluyor.

    2. belhanda takıma faydalı mı? belhanda takıma faydalı! belhanda'nın tek sıkıntısı bana göre konsantrasyonunu 90 dakikaya yayamıyor. bazen sahada garip garip yürürken ve kendi kendine gülerken görüyorum. psikolojik sorunları olabilir. zaten afrikalı futbolcuların tamamında nedense bir mental problem söz konusu. farketmişsinizdir bazen kendi kendine söyleniyor. bazen takım arkadaşıyla didişiyor. bazen rakiple münakaşaya giriyor. bazen aynısını hakemle yapıyor.

    eğer konsantre olabiliyorsa o maçlarda iyi oynuyor. olamıyorsa çok basit pas hataları yapabiliyor. yani baskı yok, hiç bir şey yok. topu adamın ayağına atabiliyor. durup dururken! konsantre olunca 2 kişi yıkamıyor, bir de üstüne ara pası bırakabiliyor. ilginç bir adam. feghouli ile çok iyi anlaşıyorlar. sürekli topla al ver yapıyorlar ve bundan her iki oyuncuda zevk alıyor. bu durum kendisinin konsantrasyonunu yukarı çekiyor. çünkü futbol oynamaktan o zaman biraz daha keyif alıyor sanki soso ile bu şekilde pas alışverişine girince.

    3. bu saatten sonra ne belhanda gider, ne de yeni bir 10 numarayı bir takımdan kopartıp alabilirsin. ligler başlamış, kadrolar kurulmuş. getirebileceğin tek adam dün takımında ilk 18 de bile olmayan ever benega olabilir. başımızda bu ffp belası varken, çok çok düşük bir ihtimal. o zaman napıyoruz, armayı taşıyan bu kardeşimize tam destek veriyoruz.

    4. peki bu belhanda'nın sıkıntıları varda bizim taraftarın yok mu? adama havaalanında ''f.ck off'' dedin! tribünde yuhaladın. instagramdan saçma sapan mesajlar attın. ilk geldiğinde instagramını kapattırdın adama. hiç kusura bakma tribünde omuz omuza durduğum kardeşim seninde suçun var en az belhanda kadar.

    bu sene hareketli bir forvet ile 5 golü ve 10 asisti geçeceğini düşünüyorum. neden? seri ve nzonzi sayesinde çok geriye gelmeyecektir. top sürme yeteneği üst düzey bir 10 numara olduğu için, hareketli forvetin açtığı boş alanları golleriyle değerlendirecektir. asist konusuna gelince babel, soso ve iyi bir forveti besleyeceği için çok asist yazar.

    afrika kupasından dolayı geç form tutacaktır ama tutunca, aklını verirse maçlara kendisi geldiğinden beri en iyi performansını bu yıl verebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın