resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7188
    kendisini satalım da adam da kurtulsun biz de kurtulalım. belhandayı elestiren arkadaslar arkasından kim gelecek diye bekliyor merak ediyorum ya da gelen adam ne degistirebilecek. seri tarihin transferiydi oynadıgı futbol ortada, diagne gol kraliydı oynadı futbol ortada, marcao geldiginde efsaneydi su an ki hali ortada. acaba sorun belhandada mı yoksa sistemde mi ?

    su an belhanda yerine hagi gibi kendi basına takım bir adam gelmezse ki onu almaya yaklasma ihtimalimiz bile yok hic bir sey degismez. zaten ligde suan oynayan hangi ofansif ortasaha belhandadan iyi de biz daha iyisini bulup getirecegiz.

    belhanda avrupanın en iyi ortasahası degil ama su an ki sartlarda alabilecegimiz en iyisi. nitekim ne scout agımız ne de paramız var. 31 yasındaki banega ya istenen bonservis ortada.
    su an sorunumuz belhanda seri marcao hatta diagne bile degil. su an net ne oynadıgını bilmeyen bir takımız. umarım bu sezon bası itibari ile boyledir ama gecen sene de uc mac ustuste aynı oyunu oynamadıgımızı unutmamak lazım.

    gecen sene kriterimiz turkiye ligi oldugu icin ortada futbol var gibi gorduk belki ama kor topal fiorentina bile skordan bagımsız oyun olarak ezdi bizi.

    bu sekilde falcao da gelse onun baslıgı da yarın yuz kusur olacak elestirilerden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın