• 13015
    ne zamandır yazmıyordum. yazmamamın sebebi ise ne yazık ki sürekli aynı şeyleri yazıp yazıp duran 3-5 yazardı. şimdi baktım ikisi pilot olmuş. çok geç olmuş ama resmen sözlükten soğutmuşlardı.

    birkaç sene önce başlayan, geçen sezon zirve yapan ve özellikle bu sezon artık inanılmaz boyutlara ulaşmış bir karalama ve algı operasyonu yapılıyor galatasaray’a karşı sosyal medyada. önce fikret orman’ın trolleri şimdi de ali koç’un trolleri. birlikte olup bu operasyonu yönetiyorlar.

    16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçı sonrası sosyal medyada fenerbahçeliler tarafından başlatılan terim istifa olayını düzenleyenler hangi kaynaktan besleniyorsa burada da en ufak olayda aynı çığırtkanlığı yapanlar aynı kaynaktan besleniyor. en azından aynı amaca hizmet ediyorlar.

    bir de şöyle bir şey var. adam haklı haksız gerekçelerle (çoğu saçmasapan) galatasaray efsanesine karşı eleştirilerde bulunuyor. fakat birkaç kişi kendisini eleştirince “ooo linç” diye ağlıyor. senin eleştiri hakkın var da eleştirilme hakkın yok mu? bir galatasaray efsanesinden daha mı önemlisin?

    bakın bunların sayısı 10-15 kişiyi geçmez. hep aynı kişiler. sırayla her başlığa yazıp şov yapıyorlar. şovlarının hepsi de kişisel. en çok kullandıkları argüman fikir özgürlüğü. ama başkaları kendileri hakkında fikir belirttiklerinde ya da kendileri gibi düşünmediklerinde olay çıkartıyorlar. senin fikrin hür de seni eleştirenin fikri hür değil mi? sen hadsiz kelimeleri galatasaray efsanelerine karşı kullanabiliyorsun ama bu eleştirilince linç oluyor öyle mi?

    gidin şovunuzu twitterda yapın 17 takipçili hesaplarınızla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın