• 202
    başına iş açan entrylerini tam bilmiyorum/hatırlamıyorum ancak kendisini savunduğu entryi beğendiğim ex yazar*. genelde radikal yorumları oluyordu ve ne zaman radikal bir yorum görsem yazana baktığımda kendisini görüyordum ki bu kötü bir şey değil. radikal yazmak da yürek isteyen bir şey ve risklidir. ama konu bu değil.

    şimdi en çok ofsayt yiyen entrylerime baktım. 8 tane var sadece. biri zamanında bu ex-yazar arkadaşımızı savunduğum bir entry. o zaman da görüşlerini yazdığı için birinin başlık altında linç girişimi olmasının yanlış olduğunu yazmıştım şu anda da böyle düşünüyorum. kişilik haklarına zarar verecek sözler içermiyorsa entryleri, pilot edilmesini de yanlış buluyorum. bu halim bu düşüncelerim de sözlük hayatım boyunca devam edecek. nitekim bir başka entrymde bir başka yazarın katılmadığım bir görüş de olmasına rağmen yazdıkları yüzünden linç yemesine karşı çıktığımdan ofsaytlanmışım. katılırsınız, katılmazsınız düşüncelere saygı duymalısınız. burası ekşi sözlük değil ki...

    fatih hoca gerçekten taraftarın bir kısmı tarafından gereksiz ilahlaştırıldı. bu kulübün efsanesidir. ama bu kulüpten büyük değildir. taraftarın atkısındaki sözlerin dokumasından da. hiçbirimiz değiliz. bu takım hislerin ve umutların birleştiği bir yer. bu sebeptendir ki herkesten büyüktür. bir insandan ekmeğini, suyunu alın yaşar ama umutlarını alın yaşayamaz. galatasaray birçoğumuzun "son" umudu.
    galatasaray'a doğru hizmet etmeyen herkes galatasaray'ın önünden çekilir ki bunu en iyi fatih terim bilir. buna gerek var demiyorum. demek istediğim şey şu: fatih terim kendisi bile geçici olduğunu biliyorken, bu ilahlaştırma niye?

    notgivinup'a geri dönersek sadece yazdığı zibilyon tane entry için bile kendisine saygı duyuyorum. bu sözlüğe gerçekten emek vermiş birisi olduğuna inanıyorum. tekrar ediyorum; kişilik haklarına kendini savunduğu entryde belirttiği gibi bir saldırısı olmadıysa pilot edilmesini de çok yanlış buluyorum.

    edit: savunduğum için ofsayt yediğim bir başka yazarın bir bir başka entrysini katılmadığım halde savundum demiştim. ancak o entrye katılır şekilde bir entry girmişim. ha tersi olsa yine savunurdum o ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın