resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2779
    an itibariyle yine saçmalamaktadır efendim! arkadaşın kafası gerçekten bazı şeylere basmıyor, ya da işine gelmiyor. bu yabancı kuralının ülke futboluna katkısı ne derece ortadayken hala bunun tersini savunanları gördükçe, türk futboluna asıl kötülüğü bu insanların yaptığını düşünüyorum. az önce mesela, 18 ağustos 2019 chelsea leicester city maçı izledim. çağlar kardeşimiz chelsea'nin ataklarını harika bir şekilde savundu. adam kendini 1 yılda muazzam bir şekilde geliştirmiş. bunlar kimin sayesinde olduğunu sanıyorsun şenol efendi? sen 6 yabancıyı koy bakalım, o çağlar büyüklerden gelen 3 milyon euro'luk maaşı bırakıp avrupa'ya gider miydi! valla 6222 olmasa, sana ve senin gibi türevlere çok değişik şeyler yazardım ama cidden susuyorum. ben sizin gibilerin türk futbolunu, futbolcusunu zerre düşündüğünü hiç zannetmiyorum. siz ancak ve ancak kendinizi veya çıkarınızı desteklersiniz. yine şişko, göbekli türk futbolcu kankilerine yaranma çabalarındasın şenol efendi. yarın bugün emekli olacaksın arkandan sövülecek haberin yok. türk futbolunda iyi bir şekilde anılmak istiyorsan biraz fatih terim'i örnek al. onun yaptığı bu kural olmasa böyle dünya çapındaki türk milli takım oyuncularına hoca olabilir miydin sen?

    türkiye'de yabancı sınırı inmeli diyorsun ama avrupa'da 14 yabancı kullanabilirler diyede ekliyorsun. türkiye'de hangi kulübün sadece avrupa için yabancı bulundurma lüksü var? bu daha önce denenip başarısız olunmadı mı? o kadar süre maç yapmayan adam avrupa maçlarında madara olur be madara!

    ayrıca ne çabuk unuttunuz, avcı döneminde milli takımda almancı ikinci lig'de oynamış oyuncuları milli yapıp, sonunda rezil rüsva olduğumuzu!

    son olarak sen yine anlamayacaksın ama ben alıntıyı paylaşıyorum,

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    "bu kural 14 yabancı kuralı değil, 14 türk kuralı. siz 14 türk oyuncu almak zorundasınız ama 14 yabancı almak zorunda değilsiniz. şu anda bizim 12 yabancımız var. isterseniz hiç yabancı almazsınız, 28 türk alırsınız." (07.09.2018)

    (bkz: fatih terim)

    https://twitter.com/...140234655272962?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın