• 545
    sayın hocam,

    insanlardan vazgeçmeyi öğren. bazı futbolcular ile aranda çok büyük bir bağ kuruyorsun ve vazgeçemiyorsun. bu evlat kontenjanların takımı uçuruma sürükleyebilir. o evlat kontenjanındaki oyuncularının kalbi kırılmasın diye vazgeçemiyorsun bunun hepimiz farkındayız.

    selçuk inan konusuna girmek dahi istemiyorum. bu defalarca gündeme geldi zaten. en basitinden bu nagatomo konusunda yaşının ilerlediğini ve bu sezon eski performansını gösteremeyeceğini sen de pekala biliyorsun. ama sırf futbolcundan bir sene daha uzak kalmayıp, onlar beraber bir şeyler yapmak istemenden dolayı takımda tutacaksın. tıpkı marıano örneğinde olduğu gibi.

    zaten orta sahamızın yaş yükü olabildiğince arttı. en azından beklerini genç ve dinamik oyunculardan kurarsan takımın yükünü büyük oranda azaltırlar. en az 75 dakika yorulmadan ileri git gel yapacak genç beklere ihtiyacın var hocam.

    keşke haziran ayından çizseydin şu evlat beklerinin üstünü de en azından şimdilerde bu kadar eleştirilmez idin. ciddi manada şampiyonlar liginde büyük felaket yaşatacak bu bekler bize. bütün yaz forvet ve altı numaraya kitlendik ama bek sorunumuz da yadsınamaz bir gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın