resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 2244
    galatasaray yardımcı antrenörlüğünden istifa ettiğini açıklamış eski milli futbolcumuz..

    futbol ortamımız avrupa gibi olsa idi , hasan şaş yardımcı hocalık için yetersiz ve uygunsuz olurdu. gerek televizyon yorumculuğu dönemden görebildiğimiz futbol bilgisiyle , gerekse yardımcı antrenörlüğünde ki performansı ile bunu görüyoruz. ha keza, abdürrahim albayrak ve fatih terim dahi uygun olmazdı. günümüzde avrupa şartlarında daha başka nitelikler gerekir başarılı spor yöneticisi ve antrenörü olmak için..

    fakat gelgelelim türkiye’nin kirli, politikaya bulaşmış ve adaletsiz ortamında, 200 milyon + euro borçla başarılı olmak zorundayken, hasan şaş da, albayrak da, terim de gereklidir. mevcut iktidar ve medya, nihat , fikret, ali koç, tüpçü, tff, hakemler vs..hala görev de iken, haksızlık ve baskıdan sinmeyip isyan ederek, bu haklı isyanı da oyuncu motivasyonuna yöneltip oyuncudan en yüksek verimi alma stratejisi galatasaray’ın winner stratejisidir. başka takımda bunu yapamıyor çünkü bu kültür ve seyirci gücü galatasaray’dan başkasında yok. formül bu kadar basit. bu yüzden albayrağın transfer acemiliklerine, fatih terimin zamansız fiorentina maçı gibi ego gösterilerine, hasan şaş’ın saçma sinir patlamalarına tamam diyeceğiz çünkü aynı kişiler ocaktan itibaren lig şampiyonluğu için gerekeni yapma yetisine sahipler. avrupada bundan daha fazla şeyler , mesela sistem vs gerektiği için başarılı olamayacağız ama hayatta kalma savaşında öncelik lig.
    hasan şaşı, içeride iyice bir kulağını çekerek, tabii ki yedirmeyeceğiz. gerekirse yanına birini verip cep telefonunu kayıdını açıp karşıdan provokasyon yapanı kanıtıyla savcıya teslim edip avukatları devreye sokup mahkemeye vereceksin. daha olmadı, hasanında altında, sırf bu işler için adam istihdam edeceksin, onlar dalacak, cezayıda onlar görecek.
    hasanı yedirmeyeceğiz çünkü ali koç ve şurekası , fatih terimi hedef haline getirdi ve baskıya başladı. hasan şaş , bu gibi direk provokasyon durumlarında reaksiyon verdiğinden , bir tampon görevi görüyor. bunu dışında takım içi insani ilişkilerde rol oynuyor, basında da etkisi var. işte şimdi bu noktaya, bu avantajı yok etmek için hasan’a da yükleniyorlar.
    sırf hasan şaşın etkisini versin diye 40 yaşında (mahkeme tutanaklarına geçtiği üzere) “fetö ağbisini” takıma aldılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın