• 11
    kaybettigimiz denizlispor macında gorulduki;
    yucel ildiz galatasarayı fatih terimden daha iyi analiz etmis. galatasaray gecen sene tamamen hızlı hucumda topu onyekuruya atarak, set hucumunda topu yine kanata feghouliye atarak oyun kuruyordu. oyunun basında yine ezberden bu oyuncular olmasa da bu sekilde basladık, yucel ildiz de kanatları kalabalık bir sekilde savundu. babel acık alanda hızlanabilse de, ivmelenmesi kotu bir oyuncu bu sebeple 2 ye 1 lerde hic etkili olamadı, jimmy zaten ortalama bir oyuncu bir de ustune kotu gununde olunca kanat hucumu tamamen bitti.
    bu sefer merkezden hucuma donduk ama forvetimiz diagne ortasahada al ver yapacak kadar hareketli bir adam degil dogal olarak belhanda, gelip gelip duvara carpıp topu kaybetti. selcuk 30 sn gecikme ile oynadıgı icin hucum konusunda hic bir katkısı yok uzun top harici olamazda, seri de 6 oynadıgı icin hic birsey yapamadı. zaten donen toplarda hızlı hucum yedik ve sonunda kırmızıyı da yedik.
    konya macında feghouli gelirse belhanda ile 2li oyunlarla hucum edebiliriz. onun dısında konya kanatları kalabalık tutarsa ve forvette diagne ile cıkarsak yine puan kaybederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın