resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 2242
    kendisini aşırı severim ve bence memleketin gelmis gecmis en iyi yerli kanat oyuncusudur. arda marda hikayedir yani. burada bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak atip tutan, elitist, egosu bol ama içi boş, istemezükçü tayfa da başka kapiya gidebilir. parayla tutulmus vizyoncu medyanin gazina gelip bari bu ortamda ahkam kesmeyin. burasi galatasaray'in sosyal medyadaki kalesi. şu zaman ise yerme ve sövme zamani değil. dün bjk'nin vehametini gördük. fb'yi de izleyecegiz ve kendi iclerinde çözülmeyi okuyoruz antu vs'de. dagiliyorlar. farki acmamiza ramak kaldi. dertleri bu.

    öte yandan hasan şaş'a gelirsek...
    takimda kalmasi ama bu abuk çıkışlarina bir çare bulunmasi şarttir. bir insan bu kadar kariyerli olup nasıl böyle amatör tavırlar sergileyebilir şaşkınlıkla izliyorum.
    ben hasan şaş olsam cool'lugumdan yanima yaklasamaz kimse.
    adam hala denizli'nin köhne bir stadinda elalemle kavgada. olm sen hasan şaş'sin bir silkelen kendine gel! yakışiyor mu? bir bak kendine.
    tez zamanda bence psikolojik yardim ve kisisel gelisim konusunda destek almalidir. galatasaray' a bu şekilde her yönden saldirilirken milletin eline ekstra malzeme vermemeli.
    başlamışım teknigine taktigine. fatih terim teknik ekibin basindayken eğer hasan şaş terim'e sadece varligiyla bile destek oluyorsa, terim'in yalnizligina care oluyorsa, konu kapanmistir.
    takimimizda kalacagini düşünüyorum. taraftarin bu ici boş egosundan bir an önce vazgecmesi hasan'in dönmesinden daha elzem diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın