resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 2233
    çocukluğumda bana alınan çakma hagi formasını mahalle kavgasında parçaladıktan sonra ağlaya zırlaya aldırdığım 2. formada kendisinin adı yazsın diye anama babama bütün istanbulu gezdirmiştim. öyle severdim hasan şaş'ı küçükken. seneler geçti, o forma küçüldü birine verildi, retro formalar çıkar çıkmaz 2001-2002 sezonununkini aldım ve arkasına bastım 11 numarayı. hala giyer, gezerim.

    burada bile zaman zaman çubuklu tosun ile karşılaştırıldığını gördüğümde sinirleniyorum. çubuklu tosun normal hayatında deli dolu, coşkun bir adam değil. sahada, ekranlarda gördüğümüz hareketleri sinsiliğinden, çakallığından kaynaklanıyor. stratejik olarak o hareketleri sergiliyor yani.

    hasan şaş, deyim yerindeyse emre gibi "toksik" bir adam değil. adanalı, hayatını deli dolu yaşayan ve ne yazık ki profesyonelleşememiş birisi. ama kimsenin üstüne oynamaz, olay çıkartmaya çalışmaz. efendi adamdır özünde, ama damarına basınca da duramıyor diye sürekli damarına basıyorlar.

    kendisiyle ilgili temennim istifadan vazgeçirilip, bir de psikolojik destek almaya ikna edilmesi yönünde. iyi bir hoca mıdır? bilemem. ama takımdan birkaç kişiye kendisi gibi orta kesmeyi, topun dibine girmeyi öğretse yeter zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın