resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7178
    seveni çok, beğenmeyeni de çok olan futbolcumuz.

    belhanda performans olarak stabil bir futbolcu değil. gelecek maç ne vereceğini asla kestiremezsin. öyle bir maç olur ki zirveye oynar, öyle bir maç olur ki saçma sapan hareketiyle takımımızı eksik bırakır. iyisiyle kötüsüyle tam bir saatli bomba. bakın gamsız demiyorum. taraftarımız sanıyorum ki bu yüzden kendisine ısınamadı. benim de tarafım kendisine ısınamayanlardan yana.

    biz galatasaray olarak türkiye'nin en büyük, en başarılı takımıyız. ne vereceği yıllardan beri kestirilemeyen futbolculara kadromuzda yer vermek beraberinde başarısızlıkları da getirir. mevcut durumda tıpkı belhanda gibi marcao-luyindama tandemini de gündeme getirebiliriz.

    gel gelelim transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala olası bir satış durumunda belhanda yerine tertemiz bir futbolcu alamayacağımız hepimizin malumu. banega demeyin lütfen, kendisi 32 yaşına girecek ve takımın yaş ortalaması fazlasıyla yüksek. bunu yönetimi eleştirmek için söylemiyorum. şundan apaçık eminim ki belhanda gelecek sezon takımda yer almayacak.

    belhanda'nin son sezonu olduğunu varsayarak tek temennim sinirine hakim olması, yaptığı pas hataları üzerine kafa yorması. federasyonun başına fenerbahçeli bir başkan gelmişken bu sezon futbolcusundan taraftarına hepimizin birlik olması gerek. haydi belhanda, son bir iş adamım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın