• 24
    (bkz: #2734843)

    bir önceki entrymde bazı yazarların hatrına talihsiz olarak nitelendireceğim bir giriş yaparak tepkilerin hedefi oldum ve fatih terim düşmanı ilan edildim.

    linç kültürünün tadına bakmış olduk. ne adamlığımız kaldı, ne galatasaraylılığımız, ne kötü niyetliliğimiz...

    tamamini okumuyorsunuz. lutfen tamamini okuyun. bakin size ve ailenize kim iftira atabilir? banada atamaz.

    pirlo meselesi asıl konunun önüne geçti. gerçekten pirlo alıntısını yapmama gerek var mıydı? hayır. kabul ediyorum keşke alıntılamasaydım. zaten sözlükte fatih hocayı eleştirmek mayınlı arazide yürümekle eşdeğer. bir yanlışınızda pilot üniformasını giyebilirsiniz. bende bu şekilde giriş yaparak mermiye kafa atmış oldum, kabul.

    ne olursa olsun sezonun ilk maçının ardından sözlükte pirlo'nun hortlatılması aynı fikirde olmadığım taraftarı öfkelendirecekti tahmin etmeliydim. ama her kötü oyunun ardından hortlayan futbolcu başlıkları da beni öfkelendiriyor. sadece oyuncuları kötüleyerek asıl problemi çözemeyiz. çözemiyoruz da.

    yazinin icinde herhangi bir yerde fatih hoca pirlo'nun da dedigi gibi bir futbol cahilidir mi demisim? gecmis basarilar tesaduf gazla oynatiyor mu demisim? suan bir oyun sistemimiz yok. 2011 de elmanderli kadroyla bu takim avrupa standartlarinda top ceviriyordu. illa bugun bir sistemimiz yok ama 2011 de sahaneydik mi demem lazim. aslinda bir paragraf yada en azından bir cümleyle fatih terimi övmem gerekiyordu ki eleştirmeye hakkım olsun. mesela şu entrymdeki gibi.

    (bkz: #2725542)

    hocanın kötü performansı ilk defa dile getirdiğim birşey değil. kaybedilen maçın ardından türeyen bir düşünce değil. maçları izlerken kaybedelim de hocanın başlığında nefret kusayım diye izlemiyorum. ama sahaiçinde aksiyon alınmadan geçen günler bizim zararımıza.

    (bkz: #2713312)

    daha fazla uzatmayacağım ama şunu da söylemeden edemeyeceğim. galatasaraylılığımı, niyetimi sorgulamaya kalkanlar profilime göz gezdirebilir. hocayı da yönetimi altı boş eleştirilere karşı savundum. her entryde niyet mi belirtelim gecmis entryler duruyor niyet okumak isteyenler bir entryden yola cikmasin zahmet olmazsa.

    (bkz: #2476478)

    hocanın formsuzluğu ile ilgili fikrim sabit ancak pirlo meselesini hortlatıp öfkelendirdiğim kesimden özür dilerim. umarım hoca sahaiçine bir çözüm bulur. umarım herşey yeniden çok güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın