• 468
    aslında ilk 20 dakikasına iyi başladığımız ancak 20. dakikadan sonra anlamsız bir şekilde zihnen sahadan uzaklaştığımız maç. berbat oynadığımız, hiç iyi bir görüntü vermediğimiz çok doğru ancak ne bu maçla ne de hazırlık dönemi maçlarıyla oyuncuları yerin dibine sokmanın doğru olmadığını düşünüyorum. bu maçta bariz bir şekilde sahadaki eksikliğimiz taktik veya futbol matematiği değildi; sahadaki hiçbir futbolcunun kafasını oyun oynamaya vermediğini gördük. üstüne bir de majör bir orta saha problemi* eklenince takımın sahadaki hiçbir şeye reaksiyon verecek durumda olmadığını gördük.

    bireysel boyutta ise en kritik sorunun marcao'da olduğunu gördük, sanırım rekabet eksikliği yaşıyor ya da özel hayatında bazı sorunlar var.

    ne olursa olsun ortalığı yangına vermeye gerek olmayan maçtır. nzonzi ve falcao ile daha oturmuş bir takım halinde birkaç iç saha maçı gördükten sonra takımın hem birbirlerinin oyun tarzlarına alışacağını hem de bireysel formlarının gitgide yükseleceğini düşünüyorum. yapıcı eleştirimizi yapıp beklemekten daha iyi bir seçenek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın